برای محصولات بیشتر کلیک کنید.
هیچ محصولی پیدا نشد.
برای محصولات بیشتر کلیک کنید.
هیچ محصولی پیدا نشد.
فیلتر توسط
فیلتر توسط
قیمت
  • 3,400,000 تومان - 9,000,000 تومان

موجود بودن

پدال دوچرخه

فیلتر توسط

پدال دوچرخه

دوچرخه، یک وسیله نقلیه پدالی است که توسط نیروی انسانی به حرکت در می‌آید. رشته دوچرخه سواری توسط فردی به نام کارل فون دریس در سال 1817 اختراع شد. در واقع چیزی که کارل فون  دریس اختراع کرد، با چیزی که ما اکنون درباره دوچرخه می‌دانیم و استفاده می‌کنیم، متفاوت است. این مخترع آلمانی، ماشینی را ابداع کرد که از طریق پاها، حرکت می‌کرد و همین ابداع وی باعث شد تا در کاخ‌های سلطنتی بتوان سریع‌تر حرکت کرد. 

دوچرخه سواری برای تمام افراد مفید و لذت بخش است، اما برای آنکه از این ورزش مفرح، کمال لذت را ببریم و از فواید بی‌نظیر آن برای بدن بهره ببریم، بهتر است نسبت به دوچرخه و لوازم جانبی آن، اطلاعات کافی داشته باشیم. داشتن این اطلاعات به ما کمک خواهد کرد  که از خود در مقابل خطرات و آسیب‌های احتمالی، محافظت کنیم.

در این مقاله قصد داریم، به شما عزیزان همراه، اطلاعاتی در مورد یکی دیگر از لوازم جانبی دوچرخه، به نام پدال یا رکاب بدهیم. امیدواریم مورد رضایت و استفاده شما قرار گیرد. 

در ادامه با انواع پدال‌ها، مزایا و معایب هر کدام از آنها آشنا می‌شویم، با ما همراه باشید.

پدال یا رکاب چیست؟

یکی از قطعات دوچرخه، پدال یا رکاب است که از طریق فشار پنجه پای دوچرخه سوار بر آن، چرخ‌ها حرکت می‌کنند. پدال، بین پای دوچرخه سوار و طبق قامه، ارتباط برقرار می‌کند و از طریق این ارتباط، چرخش توپی تنه، حرکت زنجیر و چرخش چرخ‌های دوچرخه صورت می‌گیرد. معمولا پدال دوچرخه، دارای یک محور می‌باشد که متصل به انتهای اهرم پدال و بدنه‌ای که کفش دوچرخه سوار روی آن واقع شده، می‌باشد.

معرفی بهترین نمونه پدال دوچرخه در بازار

پدال یکی از مهم ترین بخش های دوچرخه می باشد که به صورت مستقیم روی کیفیت رکاب زدن شما تاثیر می گذارد. درادامه سعی می کنیم بهترین نمونه پدال دوچرخه را با هم مرورکنیم.

پدال کورسی شیمانو R550  و R540

شیمانو یکی از بهترین برندها در زمینه تولید قطعات دوچرخه می باشد که دو مدل از پدال های کورسی R550 و R540 را عرضه می کند. این پدال قابلیت قفل شوندگی دارد از این رو نیز پای دوچرخه سوار به خوبی روی پدال قرارمی گیرد و تا زمانی که خودش نخواهد از روی آن حرکت داده نخواهدشد.  از مزایای استفاده از پدال های قفل شونده این است که تنها عضلات ران دوچرخه سوار را به کارمی گیرد و این موضوع نیز از اتلاف انرژی جلوگیری خواهدکرد.

این مدل از پدال بسیارسبک است از این رو نیز استفاده از آن برای شما کار راحتی خواهدبود. روی این مدل از پدال شیمانو نوعی پل وجوددارد که از ساییده شدن سطح پدال جلوگیری می کند از این رو نیز عمر این بخش از دوچرخه افزایش خواهدیافت.

پدال کوهستان شیمانو مدل M550

 از دیگر انواع بهترین پدال دوچرخه می توان به پدال شیمانو M550 اشاره کرد. این مدل از پدال بسیارسبک است و در مدل های حرفه ای قرارمی گیرد. طراحی این پدال به صورتی است که به صورت کامل قدرت پا را به پدال منتقل می کند از این رو نیز با کیفیت بالاتری رکاب خواهیدزد. دقت داشته باشید بهتراست برای استفاده از این پدال دوچرخه مهارت کافی را داشته باشید در غیراین صورت دچار مشکل خواهیدشد.

انواع پدال‌ها، مزایا ومعایب آنها

- پدال ساده: رایجترین نوع پدال‌ها، ساده هستند که مورد استفاده‌ی اکثر دوچرخه سواران قرار می‌گیرد. طراحی این نوع از پدال‌ها به صورتی است که می‌توان با هر نوع کفشی از آنها استفاده نمود. اگر توجه کرده باشید، حتما این نوع از پدال‌ها را بر روی دوچرخه‌های کودکان، بزرگسالان و دوچرخه‌های راحتی، دیده‌اید. مواد به کار رفته برای ساخت این پدال‌ها، پلاستیک می‌باشد.

مزایای پدال‌های ساده:

- استفاده از این نوع از پدال‌ها آسان است.

- نیاز به استفاده از کفش خاصی نمی‌باشد.

- پای دوچرخه سوار بر روی این نوع از رکاب‌ها فیکس نمی‌شود.

معایب پدال‌های ساده:

- پاها به راحتی از روی رکاب‌ها جدا می‌شود.

- نیروی پای دوچرخه سوار در هنگام بالا آمدن پدال‌ها، منتقل نمی‌شود. مثلا در زمان پایین رفتن پدال‌ها، شما می‌توانید به آنها فشار وارد کنید، اما بالعکس در زمان بالا آمدن، این امکان وجود ندارد.

- پدال‌های ارتقا یافته: این نوع از پدال‌ها، بیشتر بر روی دوچرخه‌های کوهستان، بی ام ایکس، یا دوچرخه‌های که در اصطلاح به آنها، دوچرخه‌های شهری گفته می‌شود و مردم برای گردش در شهر از آنها استفاده می‌کنند، واقع شده است. این نوع از پدال‌ها دارای این ویژگی هستند، که دارای لبه‌هایی به نام دندانه هستند. در واقع وجود این دندانه‌ها باعث گیرایی و انتقال بیشتر قدرت به قسمت تحتانی کفش که باعث نگهداری پای دوچرخه سوار بر روی پدال می‌شود، طراحی شده‌اند.

مزایای پدال‌های ارتقا یافته:

- استفاده از این نوع پدال‌ها، راحت و آسان است.

- نیاز به استفاده از کفش مخصوصی نمی‌باشد.

- چیزی وجود ندارد که دوچرخه سوار را بر روی دوچرخه نگه دارد و باعث فیکس شدن پای وی شود.

- این نوع از پدال‌ها، طوری طراحی شده‌اند که سطح تماس پا با پدال‌ها بهتر از مدل‌های ساده می‌باشد. 

معایب پدال‌های ارتقا یافته:

- در زمان بالا آمدن پدال، انرژی پای دوچرخه سوار به پدال وارد نمی‌شود.

- دندانه‌های موجود در این نوع از پدال‌ها، ممکن است باعث آسیب به ساق پای دوچرخه سوار در هنگام سر خوردن از روی پدال، شود.

- پدال با بست پنجه: نوع دیگری از پدال‌ها هستند که در سال 1860 از آنها استفاده می‌شد. این نوع از پدال‌ها باعث قرار گرفتن بست پنجه پا می‌شوند. یکی از ویژگی‌های مهم این نوع از پدال‌ها، این است که به دوچرخه سوار این امکان را می‌دهد تا در طول یک چرخش کامل پدال، تمام نیروی وارده اعمال شود. به طور مثال، همان نیرویی را که می‌توان در هنگام بالا کشیدن پدال‌ها وارد کرد، در زمان پایین رفتن پدال‌ها نیز وارد نمود. این نوع از پدال‌ها برای دوچرخه سوارانی که به طور مکرر در ترافیک و... متوقف می‌شوند، بسیار مناسب و ایده‌آل می‌باشد.

مزایای پدال‌های با بست پنجه:

- استفاده از این نوع پدال‌ها، آسان و راحت است.

- برای استفاده از این نوع پدال‌ها، نیاز به کفش به خصوصی نمی‌باشد.

- نحوه یادگیری استفاده از این نوع پدال‌ها، آسان است.

- در تمام جهات چرخش پدال، نیروی پای یکسانی بر آنها وارد می‌شود. 

معایب پدال‌های بست پنجه:

- در این نوع از پدال‌ها، مقدار انرژی هدر می‌رود. پدال‌های دارای بست پنجه، دارای این قابلیت نمی‌باشند که تمام نیروی وارد به خود را کاملا دریافت نمایند. 

- پدال‌های قفل شونده: استفاده از این نوع پدال‌ها، این امکان را به دوچرخه سوار می‌دهد تا پاهای خود را با استفاده از کفش مخصوص، به پدال‌ها متصل کند. از ویژگی این نوع پدال‌ها، می‌توان به این مورد اشاره نمود که بدون اینکه انرژی دوچرخه سوار هدر برود، باعث انتقال بهینه قدرت از پای وی به پدال‌ها می‌شوند. 

و همچنین در تمام چرخش 360 درجه‌ای که انجام می‌شود، پاهای دوچرخه سوار بر روی پدال‌ها فیکس باقی می‌ماند. این قابلیت به این معنی است که نیروی وارد در  زمان بالا کشیدن پدال، به همان میزان نیروی وارد، در زمان پایین بردن پدال‌ها است.

مزایای پدال‌های قفل شونده:

- با استفاده از این نوع پدال‌ها، پاها کاملا فیکس می‌شوند.

- قابلیت حداکثر نیروی وارد بر پدال‌ها

معایب پدال‌های قفل شونده:

- در ان نوع از پدال‌ها، باید از کفش مناسب و مخصوص استفاده نمود.

- ممکن است که طریقه یادگیری اتصال و جدا کردن پاها بر روی پدال‌ها سخت باشد و نیاز به تمرین بیشتری برای یادآوری جدا کردن پاها، قبل از توقف دوچرخه باشد. 

- وصل کردن و جدا کردن پی در پی پدال‌ها، ممکن است خسته کننده و زجرآور باشد، طوری که باعث ایجاد یک معضل برای دوچرخه سوار شود. این معضل و کسالت به این خاطر است که استفاده از این نوع پدال‌ها نسبت به سایر پدال‌ها، قطعا سخت‌تر است.         

ادامه مطلبShow less

فهرست

صفحه اصلی

پروفایل

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود به سیستم